Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Νυστάζω: ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ


Νυστάζω. Αλλά νυστάζω πολλά, όι αστεία. Μιλούμεν τζοιμούμαι για λλία δευτερόλεπτα σαν κάθουμαι τζαι κοττά η κεφάλα μου!!

Εν τζαι εν το πιο σωστό πράμαν, να είμαι γραφείο, κυρρρία, με το προσεγμένο μου το βάψιμο, με το συγυρισμένο μου το μαλλί, με τες πέρλες μου στο λαιμό (καθότι είπαμεν είμαι μια κυρρρία) τζαι να αντινάσσουμαι κάθε λλίιον που τη νύστα. Είμαι τζαι μες τη μέση τα ευλοημένα. Όπου γυρίσω έσιει μάστρους. Έχω τζαι τόση δουλειάν. Εν έχω την επιλογή να αποσυρθώ σε καμιά γωνιά να ρίξω έναν σύντομον κουρούι περκιμον συνέλθω! Με υπεράνθρωπη προσπάθειαν όσον τζαι καταφέρνω να μείνω όξυπνη για λλίον αλλά έχω υιοθετήσει αναγκαστικά το βλέμμα της καθυστερημένης αγελάδας.

Μεν μου πείτε να πιω καφέ, εδοκίμασα το.  Παρολίγον να ποκουππιστώ μες το φετζάνι τζαι να πνιώ τζιόλας. Ένταμπου να κάααμωωωω;;;;!!!! 

Ήβρα το. Εννα μπω πούποτε να θκιαβάσω για την τρόικα, πέρκιμον αντελοσσιαστώ τζαι ξυπνήσω.

 

6 σχόλια:

  1. Ας το πελάς, ελούθηκες τες πέρλες σήμερα! Πρόσεχε μεν πνιείς που την πέρλα τζι΄ αηστον καφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμεν τζαι ένα στάνταρτ χρυσή μου, να κρατήσουμεν στα ύψη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υποθέσω ότι καλοθωρείτε η μια την άλλη τζαι γελάτε; Οξα εν εισαστε μαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή τη στιγμή όχι δεν θωρούμαστεν. Έχουμεν όμως καλοθωρηθεί προηγουμένως, και ναι, καλά υπέθεσες, εγελάσαμεν εσχολιάσαμεν, μεταξύ άλλων, και τις πέρλες μου και τα "κυριάτα" μου τζαι αποσυρθήκαμεν η κάθε μια στον ... πάγκο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νιώθω σε. εδώ και τρεις ώρες το μόνο που σκέφτομαι το κρεβάτι μου τζαι όχι για σεξ. για να σκουλιστώ με το πάπλωμα τζαι να μείνω βουνάρι ως το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγώ πάντως είμαι συνέχεια νυσταγμένη τον τελευταίο καιρό. Να ανησυχήσω άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή