Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Για Μένα

Είμαι πολλά ενθουσιασμένη!  Εκαλέστηκα να παίξω μπλοκοπαιχνίδι!!  Η μπλοκοφίλη μου η Μαρία θέλει να ξέρει 4 πράματα που που θα έκαμνα διαφορετικά στο παρελθόν μου και 4 πράματα που ελπίζω για το μέλλον μου.

Ου Παναγία μου, εν πιο δύσκολον απ' ότι ενόμιζα.  Το λοιπόν, χήαρ γκόους:

1.  Εν θα ήμουν φορτωμένη κόμπλεξ σαν έφηβο και νεαρό άσπρο και παχύ (θα έξερα ότι τελικά ήμουν μια χαρά κορούα τζαι όι η πασιούρτα που ενόμιζα ότι ήμουν) τζαι κατ' επέκταση θα ήμουν πιο φιλική προς τον εαυτόν μου τον γέρημο που ούτε να του μιλήσω εν έθελα, η κατζιάρα!

2.  Εν θα αφήνουμουν τόσον πολλά κατά τη διάρκεια των εγκυμοσύνων μου τζαι ούλλα τα χρόνια που ακολούθησαν, ούτως ώστε να καταλήξω τελικά τόσο πασιούρτα όσον ενόμιζα τα προηγούμενα χρόνια ότι ήμουν (βλέπε προηγούμενη παράγραφο). κλαψ!

3. Θα επέστρεφα πιο νωρίς που την Αγγλία για να χαρώ λλία χρόνια παραπάνω τη μανούλα μου που τελικά επήρεν μας την η παλλιοαρρώστια πριν την ώρα της.   (παρόλο που ήταν πολύτιμα τα 7 χρόνια που ήμουν δίπλα της μετά που εστράφηκα).

4.  Εν θα έκαμνα το μαλλούδι μου (το χνούδι μου καλύττερα) περμανάν, ημίσιη μου, πέρσι, επειδή ήταν έναν μαύρο χάλι, εν εβλέπουμουν τζαι ήμουν τέλεια "σιέσε μέσα".  Ο μόνος τρόπος να ξαναγίνουν τα μαλλιά μου περμανάν στο μέλλον ένει αν χάσω τα λογικά μου τζαι να με πάρουν οι δικοί μου να μου τα κάμουν για να με βλέπουν τζαι να γελούν.

Έσιει τζιάλλα, αλλά τούτα εν τα πιο σημαντικά νομίζω.  Όσον δε αφορά το μέλλον:

1.  Θα ήθελα να είμαστε υγιείς οικογενιακώς, να ζήσουμεν ως τα βαθκιά γεράματα με τον λατρεμένο μου έτερο τζαι να φύουμεν μαζί μια νύχτα σαν τζοιμούμαστειν.

2. Θα έθελα, πληζ πληζ πληζ Γκοτ, να τα καταφέρω να χάσω τούτα ούλλα τα κιλά που κουβαλώ πάνω μου, έσιει τωρά τόσα χρόνια.

3.  Θα έθελα να απαλλαγώ εντελώς που τα κατάλειπα των κόμπλεξ που είχα μητσιά τζαι που πιάνουν με ακόμα, κάποτε (ειδικά άμαν βρεθώ με κόσμο που εν ηξέρω καλά) τζαι μαννεύκω τέλεια, κλειοστομιάζω τζαι χαμογελώ όπως τον χάχαν επειδή αντρέπουμαι να μιλήσω, ακούεις τζαι εσού!

4.  Θα έθελα να μπορούσα να ελέγχω καλύττερα τα νεύρα μου, που άμαν με πιάνουν (ευτυχώς όι πολλά συχνά) θολώννει ο νους μου, τρέχουν τα μμάθκια μου, τρέχουν οι μύξες μου, ταττεύκω τζαι εν ημπορώ να μιλήσω, με αποτέλεσμαν τζείνος που με ενευρίασεν να μεν έσιει την ευκαιρίαν να αντιληφθεί πόσον ανώττερον, συγκροτημένον τζαι ψύχραιμον άτομον είμαι, στραβάρα μου!

'Ατε τωρά, θα έθελα να μάθω τζαι εγώ παραπάνω για τον Invictus, τη Πρασινάδα, τον Mr White τζαι
το Σμιλι!





9 σχόλια:

  1. Ω! Στο νουμερο σου 1 συμπάσχω!!! Ενδιαφέρον το παιχνίδι, εμαθαμεν ενδιαφεροντα πράματα για σένα! Θα το παιξω τζαι εγω, τζαι ευχαριστώ για την προσκληση! :))) ...αναμένατε στο αυριανο ποστ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι μπαχτσές είσαι εσύ! Πολύ γέλασα με πολλά φιλενάδα! Τα μισά δε είναι και δικά μου "αν θα είχα κάνει" και "θα κάνω αν"! Απολαυστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, έτσι, αν δεν γελούμεν με τα χάλια μας, ποιος ο λόγος να τα έχουμε;

      Διαγραφή
  3. Μια χαρά σε βρίσκω φιλενάδα, οταν κατέβω στη Κύπρο θα σε βρώ, να ανταλλάξουμε δίαιτες και να με πας εκεί που σε κάνανε τη περμανάντ να με κάνουνε και μενα για να παρηγορηθείς με τα δικά μου χάλια.
    φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε αρνάκι άσπρο [γκρίζο(;) εγώ βλέπω, αλλά θα είναι από το φως της οθόνης...:)]και παχύ, πού ήσουν κρυμμένο εσύ;
    Το 4 από το μέλλον, ολόιδιες, φτυστές!

    Τα λέμεεεεεε
    Ζαμπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς βρεθήκαμε. Και εγώ σήμερα σε ανακάλυψα.

      Πως θα τα λέμε είναι σίγουρο καθ' ότι εγώ καλοφαγού και εσύ ξεφτέρι στις συνταγές!

      Διαγραφή
  5. :)
    Αχά καλό έ.
    Ούλλοι το ίδιο σκατόν είμαστεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή