Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

and the award goes toooooo.....

Όταν είδα ποια ένει ο σήκρετ σάντα μου, εψιλοκόμπλαρα.  Γιατί εν μια μπλοκού που θεωρώ έξυπνη, με λεπτό χιούμορ, δυναμική τζαι καλιεργημένη.  "Τζαι ποια είμαι εγώ", εσκέφτηκα, "η ταπεινή ασπρουλλού τζαι πασιουρτού, που εννα δώσω τζαι δώρω σε τούτην την συγκεκριμένη μπλοκού;"  Στη προσπάθεια μου που λαλείτε να εμψυχώσω τον εαυτό μου αθθημύθηκα ότι υπερτερώ τουλάχιστον στα χρόνια τζαι αποφάσισα να αφήσω την πείρα της ηλικίας να μου δείξει το δρόμο.

Εμελέτησα που λαλείτε το θέμαν, όσο πιο ώριμα εμπορούσα (λέμε τώρα).  Εσκέφτηκα ότι θα μπορούσα να της δωρίσω ένα χαριτωμένο σκλυλάκι αλλά με τη φοβία που έσιει με τους σιύλλους απέκλεισα το.  Θα μπορούσα ακόμα να την πάρω ένα γυρό να τρομοκρατήσουμε τους γείτονες τραγουδώντας τα κάλαντα, αλλά επειδή οι εμπειρίες της στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι οι καλύτερες εμετάνοιωσα τζαι για τούτον.
 
Αφού λοιπόν ένει θαυμάστρια της Βουγιουκλάκη τζαι του Ρέμου, τζαι ασχολείται τζαι με το θέατρο, αποφάσισα να της απονέμω το γνωστό σε όλους μας (;;;???!!) "Ασπροπασιουρτο-όσκαρ" ντυμένη  σαν Βουγιουκλάκη (μεταξύ μας όσο τζαι να προσπαθήσω εν θα εκατάφερνα ποττέ να γίνω έτσι) και τραγουδώντας το τούτο (απλώς γιατί αν ήξερα όντως τι ήθελε θα με βοηθούσε αφάνταστα).  Θεωρώ ότι της ταιριάζει απόλυτο αυτό το βραβείο, γιατί με τις συμβολή της στα θεατρικά  ανεβάζει τον πήχη στα πολιτιστικά δρώμενα του πονεμένου μας τούτου νησιού.
 
Αγαπημένη μου Brenda σου εύχομαι καλά Χριστούγεννα, καλά να ... μας μπει το 2013 τζαι πολλή πολλή αγάπη να έσιεις στη ζωή σου.

17 σχόλια:

  1. ΩΩΩΩΩ! Πόσο χαίρομαι για τα καλά σου λόγια και τα καλά σου δώρα! Σε ευχαριστώ πολύ (μα πόσο χαριτωμένο το "άσπρο και παχύ") και ομολογώ πως στο τραγούδι έπεσες διάνα διότι πραγματικά ούτε εγώ η ίδια δεν ξέρω τι θέλω! :)

    Το όσκαρ (ας είναι και τριχωτό!) ελπίζω να μην αργήσει με τόσο ιδρώτα που έχυσα στο σανίδι! Να'σαι καλά φιλενάδα και να περάσεις όμορφα τις γιορτές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιέρουμαι που σου άρεσε το δώρο μου. Εν τζαι ενει ότι τζαι ότι το ασπροπασιουρτο- όσκαρ!!!

      Καλές γιορτές και σε εσένα.

      Διαγραφή
  2. έπρεπε να ρωτήσεις. το καλύτερο δώρο θα ήταν να πιάσει ο Τακτακαλάς το πρωτάθλημα, αλλά έτσι τσιανς εν έσσει ούτε στον Σίκρετ Σάντα χα χαχα. αν σταματήσεις αγαπημένη μου να μου μιλάς θα ξέρω γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mana, έχουν τζαι οι Άγιοι τα όρια τους...είπαμεν... :Ρ

      Διαγραφή
    2. Καλα μονο εγω πρέπει να έπιασα το σχόλιο σου ασπρουλου μου. Με τον τακτακαλα εννοούν τον Ολυμπιακο. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, εν ομάδα. Ποδοσφαίρου. Υποθέτω περίπου ξέρεις τι ειναι το ποδόσφαιρο. Αγαπω σε κόρη!

      Διαγραφή
    3. Το Σκαλιωτούδι να προσέχει να μεν αποκλειστεί από το κύπελλο και να του σταθεί και η γλυσταρκά σαν κλαίει :-Ρ

      Διαγραφή
    4. Αν η αγαπητή Κολόνα θέλει να υπονοήσει ότι δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρό, ε, τότε έχει απόλυτο δίκαιο. Κολονίτσα, φιλούθκια ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

      Διαγραφή
  3. Πολλα γλυκο το δωρο σου Παχυ μου :)

    (Μα ποιος εν ο Σαντα μου, ολαν? Ατζιαπις σου εν τζεινη η ψηλη η φιλεναδα σου ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουου!!!! Αν ένει η Κολόνα, ποιος στη χάρη σου! Εννα σου ετοιμάζει καμιάν εντυπωσιακή τούρτα αυτή τη στιγμή.

      Διαγραφή
    2. Αύριο αποκαλυπτομαι και εγω!

      Διαγραφή
  4. χαχαχα άρεσε μου το ασπροπασιουτο όσκαρ:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ όμορφα τα δωράκια σου. Ειδικά το οσκαρικο αρνί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα το οσκαρικό αρνι!!

    Ασε που η Μπρέντα εν η μόνη που αφησε πρώτη κομμεντ στο ποστ-δώρο της! Αλλοπως εκάθετουν που πάνω που ουλλα τα μπλογκς σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα η αλήθεια είχαμε και πάρτυ του γραφείου και κάθε λίγο έφευγα για να ελέγξω! Άσε που είχα και τον Anti-Christo γενικό ελεγκτή!:-Ρ

      Εν τυχαία που μου έκαμες και το ποστ αφιέρωμα;;;;

      Διαγραφή