Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Άγγου μου τους!

Με ευκαιρία την τελευταίαν ανάρτηση της Μάνας για τη χαρά που έκαμεν ο συνάδελφος της με το Playstation, εσυνειδητοποίησα για μιάν ακόμα φοράν πόσο μωρά ένει κάποτε οι άντρες.

Ας πούμεν ο λατρεμμένος, ό,τι τζαι αν έπαθεν τελευταίως, άρκεψεν τζαι κάμνει μου κάτι κουτσοδούλια μες το σπίτι που πριν ούτε που επρόσεχεν ότι έπρεπεν κάποιος (εγώ δηλαδή) να τα κάμει.  Ας πούμεν προχτές εφκέρωσεν ούλλες τες σακκούλες που τα σκουπίθκια μες το σπίτι τζαι έφκαλεν τες έξω στον κάλαθο!!!!  Ή φκάλλει το χαμ που τον θάλαμο, βάλλει τον μες το πιατούι, αφήνει το να ξηπαγώσει τζαι, ω το θαύμα, μετά βάλλει το μες το ττάπερ τζαι βάλλει το στο ψυγείο!!!! Τζαι τούτα ούλλα τα θαυμάσια αγαπητοί μου χωρίς να του πω τίποτε!  Που μόνος του, τέλεια που μόνος του!  Εντα έτσι που πάει, αλλο λλίον εννα μάθει τζαι πού φυλάω ούλλα τα κουζινικά τζαι εν θα αννοίει 10 ερμαράκια για να εύρει το αννοιχτήρι του κρασιού.

Είπα τζαι εγώ, να σείρω την πελλάρα μου πέρκιμον τζαι αππωθεί τζαι μείνει του τούτη ούλλη η προθυμότατα να βοηθά!  Υιοθέτησα λοιπόν έναν έκθαμβο ύφος θαυμασμού είδα τον μες τα μμάθκια με ένα ελαφρό ξελιγωμένο αλληθώρισμα τζαι είπα του:
"Μα ρε αγάπη, εφκέρωσες τα σκουπίθκια;;;;;!!!"
"Ε, ναι!" απάντησε με κόρτωμα τζαι καπάρτισμαν!
Τότε τζαι εγώ επροχώρησα στο τελειωτικόν χτύπημα:
"Πάντως έισαι πολλά πιο σέξυ τωρά που σε θωρώ να κάμνεις δουλειές!"
Έκαμεν μου ένα γελούι του τύπου "ξέρω ότι εν πελλάρες που μου λαλείς, αλλά συνέχισε τζαι πάεις καλά".

Τωρά αν επέτυχα τον σκοπό μου εν νωρίς για να το ξέρω αγαπητοί.  Πάντως το πρωί που έφευκα βιαστική τζαι τζείνος έπιννεν χαλαρά τον καφέ του είπεν μου ότι αν τον εύρει η πελλάρα μπορεί τζαι να μου φκερώσει το πλυντήριον των πιάτων σήμερα!   Αμάναμουμανούλλα μου τζι αν παώ σπίτι τζαι εύρω τζαι τα πιάτα φυλαμένα εννα νομίζω ότι εμπήκα σε λάθος σπίτι!!

12 σχόλια:

  1. http://kolona-spitiou.blogspot.com/2013/09/blog-post_12.html

    Στα λόγια έρχεστε όλες σιγά-σιγά, εμ, μα ενόμισες εν τυχαία που του έκαμα κοτζάμ ανάρτηση χρυσή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν ήταν τυχαία α; Έλαβεν την υπόψην τουλάχιστον την ανάρτηση ο δικός σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ασπρούδιν παστούδιν άρκεψες την εκπαίδευσην του λατρεμένου σου σωστά. Τζείντο σέξυ που έσυρες βλέπω το να κάμνει θαύματα ΑΛΛΑ προσεξε μεν το παρακάμεις πολλά τζιαι αρκεύκει να σου σάζει ψυγεία τζιαι ηλεκτρικές συσκευές τζιαι να σου γυρίζει μπούπεραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρκησα 26 χρόνια να αρκέψω την εκπαίδευση αλλά άρκεψα την! Πάντως ο κίνδυνος να αρχίσει να μου σάζει ψυγεία τζαι ξέρω γιω κουέντες εν το νομίζω να υφίσταται! Το πολλύν πολλύν να μάθει να αφτέννει κανέναν πλυντήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάλιο αργά παρά ποτέ Άσπρο μου! Keep up the good work and words γιατί βοηθούν πολλά. Εν όπως τα μωρά που τους λαλείς μπράβο τζιαί σιαίρουνται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χάθηκα να γελώ με όσα κατάλαβα και εικονοποίησα! Θα ήθελα να την μιλώ την κυπριακή διάλεκτο γιατί πραγματικά απογειώνει τον σατιρικό λόγο! Να έγραφα κι εγώ για τον δικό μου λατρεμένο όταν αποφασίζει να μας νοικοκυρέψει, να κλαις από τα γέλια κι εσύ! Προχθές πήγε και μου τρύπησε δοχεία πήλινα χειροποίητα που τα είχε η μάνα του προίκα από τη γιαγιά της και τα έβαζα για κασπό στις ορχιδέες εσωτερικού χώρου και τα καμάρωνα. Τα ήθελε λέει για να φυτεψει τις ζέρμπερες που πήρε αφού μας πεθαίνουν οι ορχιδέες κάθε χρόνο γιατί φταίνε τα δοχεία που κρατούν πολύ υγρασία...ταμπλας με ήρθε Αρνάκι! Ακόμα πενθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τους λυπάσαι να τους θυμώσεις κιόλας όταν αποφασίσουν να "βοηθήσουν" στο σπίτι. Άστα! :)

      Διαγραφή
  7. Αμάναμουμανούλλα μου τζι αν παώ σπίτι τζαι εύρω τζαι τα πιάτα φυλαμένα εννα νομίζω ότι εμπήκα σε λάθος σπίτι!!
    Θα διόρθωνα σε "...έννα τον μουντάρω να τον βάλω χαμέ!". Hello, πρέπει να γίνει πιστευτό το ότι βρίσκεις τον σέξυ άμα κάμνει ποτούτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί εννα μου γλυτώσει νομίζεις; Μπάι δε γέη, εφύλαξεν τα πιάτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εξέχασα τι θα έγραφα. φτου. α ναι. ελπίζω να κρατήσει τζαι να μεν ένει κάτι κάτι όπως τη γρίπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εννα φανεί στη πορεία! Τζαι εγώ το ίδιον ευελπιστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή