Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Εχάλασεν το ψυγείοοοοοο!!!

Σήμερα που το πρωί ζω ενα δράμα αγαπητοί συνμπλόκερς. Το ψυγείο μας κάμνει μας ππουστιές (με το μπαδόν).  

Έσιει κάμποσες μέρες που ώραν - ώραν εμούγκριζεν .  Τζαι ελάλουν του λατρεμμένου μου, "να φέρουμεν κανέναν τεχνικόν να το δει, τζαι εννα χαλάσει μιαν ώραν τζαι να μείνουμεν έτσι".  Τζείνος, "όι, να το τραβήσουμεν έξω να δούμεν πουπίσω αν έσιει τίποτε, να το σβήσουμεν τζαι να το ξαναάψουμεν" τζαι ξέρω γιω κουέντες.  Μα έντα να το τραβήσουμεν τζαι να το δούμεν γιέ μου!!!  Γαήζουμεν χρυσέ μου εμείς που ψυγεία τζαι μηχανάες;;;;  (Ενει το ίδιο σκεπτικό που έχουν οι άντρες (bless them) που ένει δηλαδή άξιοι να γυρίζουν μιαν ώρα για να εύρουν μιαν διεύθυνση ή μες το σούπερμάρκετ για να εύρουν την πίκλαν ας πούμεν, τζαι εν σταματούν να ρωτήσουν έναν πλάσμαν να τους καθοδηγήσει προς την σωστή κατεύθυνση! ΑΑΑΑΑΑ!)  Άλλη χαζοβιόλα εγώ, έκατσα τζαι άκουσα του, σαννα τζαι ήταν να σαστεί που μόνο του το ψυγείο αν το εκαλοπιάναμεν.  Έτα ούλλα τζαχαμέ τωρά.  Εχτές εσταμάτησε να μουγκρίζει τζαι σήμερα που άνοιξα το πρωί να πιάσω το γιαουρτάκι μου το διαιτιτικό που φέρνω στη δουλειά, εν μου άρεσεν η θερμοκρασία του.  Ασκοπώ καλύττερα τα υπόλοιπα πράματα μες το ψυγείο, τζαμέ που μας τα επάγωνεν κατά Θεό, σήμερα ήταν ούλλα κοντά σε θερμοκρασία δωματίου! 

Έπιάσαν με οι δαιμόνοι! Εγύρισα με το πιο συγκρατημένο, παγωμένο μου χαμόγελο τζαι είπα του λατρεμένου "το ψυγείο μας έν έσιει απόδοση, εν γιαυτό που ελάλουν εγώ να φέρουμεν άθρωπο να το δειιιιι!!!".  Είδα τον τρόμο ζωγραφισμένο στο μουτρούιν του, παρόλο το προαναφερθέν μου χαμόγελο.  Εν μου είπεν τζαι πολλά πράματα, τωρά βουρά να το φκερώσει, να πάρει ό,τι χωρεί στο ψυγειούιν που έχουμεν κατω μες την αποθήκη, ώσπου να δούμεν ενταμπο να γινεί!  Το μόνο θετικό ένει ότι ανέβα-κατέβα στην αποθήκη εννα καταληθούμεν!  Ο καλός Θεούλης ας μας λυπηθεί τζαι να σάζεται το ευλοημένον, γιατί αν εκόρτωσεν νούρον, ο προϋπολογισμός εν σηκώνει τωρά στα καλά καλούμενα να γοράσουμεν τζαινούρκαν ψυγειάρα!

Αυτά!  Άτε, πάω να εύρω κανέναν τεχνικόν γιατί αν περιμένω που τον λατρεμμένον εσαστήκαμεν!24 σχόλια:

 1. Μάνα μου μα στηρίζεσαι σε άντρες για έτσι πράματα? Αφου εν μαστροχαλαστές καλέ!Άτε έυχομαι αν σαστεί ασπρόυδιν μου για να μεν μπείτε σε περαιτέρω έξοδα έτσι εποχές. μάλλον θετική σκέψη, ΘΑ ΣΑΣΤΕΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βλακεία μου, ξέρω το! Αν είχα νουν εκάθουμουν να του ακούσω;

   Άτε όλοι μαζί Αμυ μου, θα σαστεί, θα σταστεί, θα σαστεί!!!

   Διαγραφή
 2. Κανονικά πρέπει να αφήσεις το λατρεμένο να καθαρίσει το ψυγείο, να βρει τρόπο να φυλάξει όσα τρόφιμα δεν έχουν χαλάσει, να βρει τρόπο να το σάσει και αν δεν σάζεται να κάμει έρευνα αγοράς για το επόμενο.

  εντάξει λέμε τζαι κανένα αστείο να περάσει η ώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τζαι μέχρι να τα κάμει τούτα ούλλα εννα γιορτάζουμεν τον ερχομό του 2015! :(

   Διαγραφή
 3. Α, μα εμένα ποτέ δεν συμπεριφέρεται έτσι ο Στυλ, είναι υπόδειγμα, όλα τα προνοεί και τα προλαβαίνει και αν χαλάσει τίποτε στη στιγμή το φτιάχνει. Σε έτσι πράματα, βασίζομαι απίστευτα πάνω του.

  Ννννναι.... λαλώ τζιαι γω καμιά πελλάρα μέσα-μέσα για να περνά τζιαι η δική μου ώρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάντως εν πολλές οι συμπάσχουσες. Οι άντρες εμουλλώσαν αν το εκατάλαβες!

   Διαγραφή
 4. Μάναμου σιγά μεν ενδιαφερτεί ο άλλος για πράμα που έχει αντίκτυπο στο νοικοτζυρκόν σου. Σαν τον παπά μου που του είπα ότι θέλουμεν μίξερ. Άσε.
  Ενώ αν ήταν τζείνος που εμαείρευκεν μες στο σπίτι μια χαρά θα ασχολείτουν!
  Φέρτε έναν ψυκτικό, μπορεί να εν απλά το αέριό του, ή κανένας κομπρεσόρος ίσως, τζαι να μεν χρειαστεί αλλαγή. Καλή τύχη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όπως ακριβώς τα λέεις ένει! Εν εγώ που εννα γίνω λάστιχο πάνω - κάτω ώσπου να σαστεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να μεν γινείς λάστιχο! Εύρε τζιαι εσύ ευκαιρία τζιαι άπλωσε ζάμπαν. Με μαγείρεμα με τίποτε! Αηστον τζιαιμε να πήξει η βάκλα του. Άμμα!

   Διαγραφή
  2. Μεν μου βάλλεις ιδέες, μεν μου βάλλεις ιδέες!!! Του λέητ, έμπην μου η ιδέα! Εν τζαι τα σάντουιτς καλά.

   Διαγραφή
 6. Άμαν ένας άντρας πει ότι εννα κάμει κάτι, εννα το κάμει!
  Εν χρειάζεται να του το θυμίζετε κάθε 6 μήνες!
  Έλεος ασπούμεν πλέον...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τζαι εμείς υπερβολικές όπως πάντα!!! Άκου να υπενθυμίζουμεν κάθε 6 μήνες. Καρτέρα τζαι λλίον χρυσή μου. Μείνε να κλείσει χρόνος τζαι θωρούμεν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Α κι εμάς μουγκρίζει! Έρχεται το τέλος;;;;
  Κουράγιο ντήαρ! Οι προσευχές μου στο ψυγείο σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όλες οι προσευχές ευπρόσδεκτες. Εύχομαι τα καλύτερα και στο δικό σας.

   Διαγραφή
 9. Ε καλό... Τζιαι εσείς 2 ψυγεία α!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα είδες κιλίκκιν; Θκυο ψυγεία τζαι πάλε εν βολευκούμαστειν!

   Διαγραφή
 10. Εμεναν τουτες οι συμπεριφορες εν τζιαι αρεσκουν μου!Εβιαστηκες πολλα ασπρουδην μου...εν τζιαι εχαλασεν το ψυγειο...εν τζιαι εκαμεν λαθος ο 'λατρεμενος" σου...απλα το ψυγειο καρτερα να δει ποιος που τους δκυο σας εσσιει δικαιο τζιαι μετα η να "λιποθυμησει" η να "αυτοκτονησει"!!!Α εξεχασα...ΘΑ ΣΑΣΤΕΙ...ΘΑ ΣΑΣΤΕΙ...ΘΑ ΣΑΣΤΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προς το παρών ένει σε κόμα. Ο τεχνικός είπεν μας να το σβήσουμε για 12 ώρες, να το ξαναανάψουμεν τζαι ταυτόχρονα να αρχίσουμεν παρακλήσεις. Καιιιιιι, θα σαστεί, θα σαστεί, θα σαστεί....

   Διαγραφή
 11. εξαναβάλετε το στην πρίζα? ανταποκρίνεται? *fingers crossed*
  ξέρεις, έσιει έναν γνωμικό που λαλεί: "if you want something done, do it ourself'!
  με να τσακώνεσαι με τίποτε
  (άντρα μου εν ήθελα να σε ανησυχήσω, εν χρειάζεται να ασχολείσαι εσύ με τούντες πελλάρες...) :/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανάψαμεν τη πρίζα τζαι φαίνεται να δουλεύκει προς το παρών. Ας ελπίσουμε ότι ο κίνδυνος έχει περάσει! Fingers crossed indeed!

   Διαγραφή
 12. Εγώ διαφωνώ. άμα με το καθε παραμικρό θα φωνάζετε μαστρου, προβλέπω να χρεωκοπήσετε πολύ σύντομα. Ναι στα ψυγεία, άμα ακους έτσι θορύβους το πρώτο που θα κάνεις είναι να το κοιτάξεις από πίσω μπας και εμάζεψε ακαθαρσίες. Δεν είπες τελικά, το τραβήξατε πίσω να δείτε τι είχε; 80% τα προβλήματα είναι απλά και οι μαστόροι τρίβουν τα χέρια τους που θα σας χρεώσουν για κάτι πολύ ευκολο.

  Επιάσαν ούλλες να σε παρτάρουν.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ετραβήσαμεν το τζαι εν είδαμεν τίποτε ύποπτο. Πάντως ο μάστρος που ετηλεφώνησα εφάνηκεν εντάξει τζαι είπεν μου να το σβήσουμε για 12 ώρες, να το ξαναανάψουμεν τζαι αν συνεχίζει να έσιει πρόβλημα τότε να έρτει να το δει.

   Τζαι ναι λεβέντη μου, παρτάρουν με ούλλες γιατί φαίνεται ότι είμαστεν ούλλες συμπάσχουσες με εσάς που εμπλέξαμεν!

   Διαγραφή
  2. κουβαλούμε όλοι το σταυρο μας

   Διαγραφή