Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Ο κύριος Απίκος αποκαλύπτεται!

Όταν πήρα το μπλοκ στο οποίο θα απεύθυνα τις ερωτήσεις μου, εχάρηκα πολλά. Τις κορούδες τούτες έσιει τζαιρόν που τες θκιαβάζω. Ήταν που τα πρώτα μπλοκς που άρχισα να θκιαβάζω, γιατί γράφουν ίσια τζαι σταράτα τζαι με χιούμορ. Θα προτιμούσα όμως να εγράφαν λλίον πιο συχνά.

Ύστερα όμως εκόλλησα. Τι να τες ρωτήσω; Μετά λοιπόν από πολλήν και ώριμην σκέψη (λέμεν τώρα!) εκατέληξα στις πιο κάτω ερωτήσεις: 

Τα γραφόμενα μέσα στο ωραίο και φωτεινό γκρίζο ένει τα δικά μου.
 
1. Πώς εκαταταλήξετε στην ονομασία του μπλοκ σας; (Το Marmite ξέρω ενταμπου ένει, το Killa Flava εν έχω ιδέα). Τζαι έντα σχέσην έχουν μεταξύ τους;
K: Killa Flava (Κίλλα Φλέιβα) είναι η ραπ εκδοχή του killer flavour (η "φονική"γεύση, η πελλαμός γεύση) εξού τζαι το άβατταρ μου που εν ένα γευστικό παγωτό(!) Σε αντίθεση με το Marmite που είτε σου αρέσκει είτε όχι σαν γεύση. Εντελώς συμπτωματικά έχουν μια ισορροπία τα ονόματα μας, όπως εξισορροπεί τζαι η μια την άλλη καθημερινά,χωρίς τούτο να σημαίνει ότι η μια έχει γεύση παγωτό τζαι η άλλη γεύσηmarmite..!
Μ: Επειδή τα πράματα που θα γράφαμεν στο μπλογκ μας would either be loved or hated, χωρίς μέση λύση, το Marmite (που έσσιει το ίδιο slogan), εφάνηκε καλή επιλογή. [Εσύ Σήκρετ Πίκο σε ποιό στρατόπεδο ανήκεις, στους lovers ή στους haters?]. (Btw I cheated a bit επειδή εδκιάβασα την απάντηση που έδωκεν η Killa άρα εν θα επεκταθώ άλλο!)
[ΟΚ απομακρύνομαι που την οθόνη της για να απαντήσουμε τις υπόλοιπες η καθεμιά μόνη της! Τούτο εν πάντα το πιο διασκεδαστικό σημείο σε τούτα τα παιχνίδκια, επειδή μετά συγκρίνουμε απαντήσεις :P Thanks, Pras!!]

Εγώ αγαπημένη Marmite, ανήκω οπωσδήποτε στο στρατόπεδο των λάβερς, όσον αφορά το μπλοκ σας.  Όσον όμως αφορά στο πραγματικό το Marmite πρέπει να ομολογήσω ότι εν με ενθουσιάζει η γεύση του.
2. Αν είσιετε να κάμετε που μιαν ευχήν που ήταν να πραγματοποιηθεί, ποια θα ήταν;
Κ: Η μια ευχή αγχώνει με..εν πολλά λίη μια ευχή για να χωρέσει τα όνειρα μου..Εύχομαι να βρω ένα μαγικό μηχάνημα που να μου πραγματοποιεί ό,τι ευχή θέλω: που το να παντρευτώ την Marmite, να κάμουμε οικογένεια μαζί, να έχουμε super δυνάμεις, να σώσουμε τον κόσμο...κτλ... απλά πράγματα!
M: Να ισορροπήσουν ούλλα τα πράματα στον κόσμο μου! (Όϊ να πείς ότι σου εγέλασα ά!! Μιαν ευχή είπες,εν τζαι εδιευκρίνησες την έκταση της, χιχι! )

Με μου εγέλασες με τίποτε.  Μια χαρά απάντηση μου έδωσες.  Τζαι εγώ κάτι τέθκιον θα ευχόμουν, πχ να μου έρκουνται ούλλα όπως τα θέλω, απλά πράματα indeed!
 
3. Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας σε 10 χρόνια που τα σήμερα;
K: Έτσι μέρα μετά που 10 χρόνια εν να έθελα να είμαι σε ένα πάρκο με high tech αρχιτεκτονική,να θκιανεφτκούμασταν με τα μωρά μας τζαι την Marmite. Μετά θα επιστρέψουμε στο σπίτι μας πάνω που την θάλασσα, θα πιάνουμε το παχουλλό μας τσέκκι οσάν καλοί εισοδηματίες τζαι προσωπικά θα καλλιεργώ το χωράφι μου τζαι θα γράφω βιβλία.
(Φυσικά ύστερα έπεσα που το κρεβάτι τζι εξύπνησα...)
M: 
(Μάλιστα,εδώ είμαστε.. έσσιει που την τελευταία φορά που έκαμα job interview στην Αλλοδαπήν να μου κάμουν τούτη την ερώτηση, τζαι δυστυχώς εν μπορώ να σου πω τα ίδια με τότε…)

Το λοιπόν, σε10 χρόνια, θα με ξυπνά ο ηλεκτρονικός μπάτλερ με μελωδίες που το δάσος του Αμαζονίου(όσον έμεινε), τζαι αφού η ειδική κάμερα μετρήσει τους παλμούς μου, την πίεση μου,το ζάχαρο τζαι την χοληστερίνη μου, θα μου ανακοινώνει ότι έστειλε μήνυμα στην αυτόματη κουζίνα να μου ετοιμάσει πρωινό, μεσημεριανό τζαι βραδινό. Εγώ εννα γυρίζω πλευρό τζαι εννα πιάνω την Killa αγκαλιά (η οποία πιάνει δουλειά μιαν ώρα μετά που μένα,τζαι εν πρέπει να ξυπνήσει ακόμα). Στην δεύτερη ανακοίνωση, το μισό του κρεβαθκιού μου εννα σηκώνεται τζαι να τζυλά ως το μπάνιο. Χωρίς οποιαδήποτε προσπάθεια, εννα με ετοιμάζει, τζαι να με παίρνει στην κουζίνα. Η αυτόματη κουζίνα εννα μου σερβίρει πρωϊνό, τζαι εγώ εννα θκιαβάζω τα μπλογκ σας πάνω στο γυαλί του τραπεζιού. Περίπου τζείνη την ώρα ξυπνούν τζαι τα μωρά μας. Δκυό-τρεις φορές την εβδομάδα απενεργοποιώ την αυτόματη κουζίνα τζαι κάμνω τους εγώ το πρωινό… Πριν φύω που σπίτι για να μπω στο ιπτάμενο αυτοκίνητο μου τζαι να διακτινιστώ στην δουλειά μου (στον 54876935876395876oόροφο του Κτιρίου Central, στην δυτική συνοικία της Νέας Λήδρας στο Φεγγάρι) έχω45 λεπτά για να παίξω με τα μωρά μας. Την ώρα που ετοιμάζουμαι να φκω της πόρτας εν η ώρα που ξυπνά ο αυτόματος μπάτλερ την Killa. Προλαβαίνω τζαι κλέφκω της ένα φιλί πριν φύω……

Όϊ α?! Καλά, καλά!!!Σε δέκα χρόνια.. θα ήθελα σίουρα να μεν δουλεύκω στον τομέα που είμαι τωρά, ούτε στα ωράρια που δουλεύκω τωρά, να μεν μεινήσκω στην πόλη που μεινήσκω τωρά, η σχέση μου να έχει αναγνωριστεί τζαι να έσσιει κάποιαν υπόσταση που να την κατοχυρώνει νομικά για να μεν νοιώθω σαν πολίτης Β’ κατηγορίας. Τζαι να με ξυπνούν κάθε πρωϊ οι φωνές των μωρών μας.


Σας εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι ευχές σας.  Ή τουλάχιστον η πραγματοποιήσημες!  (Άκου ιπτάμενα αυτοκίνητα τζαι συνοικίες στα φεγγάρκα τζαι ξέρω γιω κουέντες!)
4. Πώς θα περιγράφατε τον χαρακτήρα του κυπραίου;
K: Ζώδιο:Κυπραίος/α, κινείται ανάλογα με τις φάσεις της σελήνης, των λεφτών και των λοιπών χωρών που τον περιβάλλουν.
Θετικά: προσαρμόζεται εύκολα - ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, αλτρουιστής, δουλευταράς, μελετηρός, καλός μιμητής του ξένου, ευχάριστος όταν πιεί, φιλικός, καλός τραγουδιστής.
Αρνητικά: κομπλεξικός, συμφεροντολόγος,με μια τάση προς τον ναρκισσισμό τζαι την μεγαλομανία, ξενέρωτος, δύσπιστος, χωρίς προσωπικότητα, κάμνει τα ούλλα που πάνω που πάνω στες δουλειές του, άτεχνος.
M: Κυπραίος..
Εν κάποιος που πιτά με το λάστιχο τα πλακάκια πόξω που το σπίτι του (εν καιρώ ανομβρίας) για να φαίνεται πάντα καθαρό τζαι να μεν μπορεί να πει κανένας την κουβέντα του, αλλά παρκάρει τζαι στην θέση των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες χωρίς δεύτερη σκέψη για το αν τον ζαοθωρεί κανένας.
Κάποιος που κάμνει δάνειο για να γοράσει το πιο ακριβό αυτοκίνητο για να νοιώθει διαφορετικός που σένα, αλλα αν σε δει να διαφέρεις που τζείνον (π.χ. έσσιεις σκουλαρίτζι πας την μούττη, είσαι ξένος, είσαι ανύπαντρη μητέρα, είσαι ομοφυλόφιλος) εν θα σε δεκτεί.
Κάποιος που εννα βάλει μέσον για τα πάντα, ως τζαι για να έσσιει “καλό” κρεβατάκι στην παραλία. Που εννα πάει γυμναστήριο τζαι να γυρεύκει να παρκάρει όσον πιο κοντά στην είσοδο γίνεται.Που εννα γυρέψει καπαρέ να φκάλει τις σεξουαλικές του ορμές γιατί αντρέπεται να τα ζητήσει που την γυεναίκα του. Που εννα πιεί, τζαι μετά να οδηγήσει. Που εννα βάλει στην ταβέρνα την μερίδα τους μεζέδες του ξένου πελάτη 5 ευρώ πιο ακριβή τζαι3 πιάτα πιο φτωχή. Που εννα πετάξει τα σκουπίδκια του που το παράθυρο του αυτοκινήτου μέσα στο highway, την ώρα που πάει στην Πάφο να ακούσει όπερα. Που η τσάντα που βαστά στοιχίζει πιο πολλά που τον μισθό που διά της “μαυρούς” του, τζαι παραπονιέται που έσσιει τζαι τις κυριακές της off.
Τζαι που εννα τα μεταφέρει τούτα ούλλα στο κοπελλούδιν του, χωρίς κανέναν δισταγμό.

Μαρματούδαααα!!!! Εξήχασες να μας βάλεις τζαι κανέναν θετικό για τον χαραχτήρα του γέριμου του κυπραίου!  Τι εννοείς εν έσιει; Τι εννοείς είμαστειν ούλλοι ττοπππουζοχώρκατοι;!
 

5. Τι ένει τζείνον που αγαπάτε παραπάνω τζαι τι ένει τζείνον που μισείτε παραπάνω όσον αφορά στην Κύπρο;

Κ: Αγαπώ:Τον ήλιο, την θάλασσα, την φύση της. Τους φίλους μας, τα χωρκά μας, τα φαγιά μας.Την ησυχία που ακόμα υπάρχει στις γειτονιές, τα λλία χωράφκια που εν εγίναν ακόμα πολυκατοικίες, τους αδέσποτους κάττους της, την μυρωδκιά του γιασεμιού τζαι του σουβλακιού.

Μισώ: Τα μιλλοσφουντζίσματα. Που εν έχουμε συγκοινωνίες, νυχτερινά λεωφορεία για να αποφεύγονται τα άλκοτεστς τζαι τα δυστυχήματα, που εν έχουμε τραίνο. Που δεν είμαστε επαγγελματίες όσο τζι αν δουλέφκουμε. Την αρχοντοχωριατοσύνη μας. Τον ρατσισμό τζαι την ομοφοβία.Το σέρβις μας στα εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία εν απαράδεκτο το ίδιο τζαι οι τιμές μας. Τζαι φακκούν μου τούτα ούλλα παρά πάνω επειδή δεν διορθώνονται λόγω συμφερόντων κάποιων ττόππουζων κοστουμαρισμένων.
M: Αγαπώ… τους αθρώπους που ζουν στην Κύπρο τζαι έννεν “κυπραίοι” (βλέπε πιο πάνω).

Μισώ.. το ότι η πολιτεία δεν παίρνει πρωτοβουλίες που θα ευχαριστούσαν τους πολίτες της, αν δεν έχει κάποιο κέρδος η ίδια. I could go on and on about this, αλλά νομίζω ήδη έγραψα σεντόνια στις απαντήσεις μου!

Έχουμεν απόλυτη ταύτιση απόψεων πάνω σε τούτον το θέμα.
6. Στον Κόκο τον σουβλιτζήν εξαναπήετε; (αν είσαστεν περιοχές Στροβόλου, έχω να σας συστήσω τον δικό μου τον σουβλιτζή που έσιει τζαι σεφταλιές μέλι τζαι εν κολλά με αυτοκόλλητα του αίσχους,με τίποτε)
K: Όι, αλλά θα κοπιάσουμε στις περιοχές σου!

M: Εν εξαναπήαμεν όι.. Νομίζουμε εν σημαντικό να μείνουμε σταθερές στο σαμποτάζ μας! Με μεγάλην χαρά θα δεκτούμε προσφορές για αντικαταστάτη του Κόκου, γιατί πάντα είμαστε προς αναζήτηση της τέλειας σιεφταλιάς!


Καλά εκάμετε τζαι εν εξαναπατήσετε στου Κόκου, εν πάτσοι που του πρέπουν.  Αν είσαστεν ακόμα εις αναζήτηση της τέλειας σεφταλιάς, γυρευτείτε στην Τσερίου, κοντά στην υπεραγορά του Αυγουστή.  Σουβλάκια "ΑΑ".  Όνομαν τζαι πράμαν.
 
Τελώ σε αναμονή μετά αγωνίας για τις απαντήσεις σας.

Αγαπητέ μας Σίκρετ Πίκο Απίκο, χαρήκαμε που τα είπαμε μέσω των ψυχοθεραπευτικών σου ερωτήσεων, ανυπομονούμε να δούμε ποιος/α είσαι!

Κορούες μου, ευχαριστώ πολλά για τις απαντήσεις σας.  Επιβεβαιώσατε την άποψη μου για σας, είσαστεν κορούες σίσιην!
Pras, thank you for organising!!!
xxx

18 σχόλια:

 1. Tουτο το 2 σε 1 συμμετοχή των κορούδων πάντα εχει ενα ενδιαφέρον τζαι παντα αντιλαμβάνεσαι ποσο ταιρκαστό ζευγάρι ενουν! :))) Μπράβο Ασπρούδα!!! :))))))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. φέκκιου μάστρε! Φιλούθκια ΧΧΧΧΧΧΧ

   Διαγραφή
  2. haha... "μάστρε" :) ξανα-φέκκιου και που μας, κιαι για την συνέντευξη και για την οργάνωση... τζαι πιο πολλά φέκκιου που μας κάμνετε να νιώθουμεν αποδεκτές :}

   Διαγραφή
 2. AA τα σουβλάκια της Τσερίου, έφα πολλές φορές που τζιαμέ, ακούτε το Ασπρί μου και δεν θα χάσετε!

  Ούτε μένα μου αρέσκει η Μαρμαιτ.Όχι εσύ κόρη, τζείνη που τρώεται.

  Τζιαι επειδή ούλλο για φαγιά μιλώ, να μη ξεχάσω να σας πω:

  Ωραία συνέντευξη κοπέλλες και οι τρεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είσαστεν πιο πολλές haters τελικά!!! (ούτε η Killa ενθουσιάζεται με την (άλλη) Marmite) :P

   Διαγραφή
  2. Φυσικά, αφού ανήκετε στην μπλοκοπαρέα!

   Διαγραφή
 3. wwwww ti kala re! enas apo tous agapimenous mou bloggers (to paxoulouin mou) na pairnei synenteuksi apo tous prwtous logous pou eipa na kamw blog! tote edkiavaza tis koroues fanatika jai azoulepsa tes :) polla wraia sinenteuksi! to paxoulouin mou en mia glika ama rwta!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. εχει και εναν Flavor Flav εννε; εθελα πιο πολλες ερωτησεις αλλα μπορουμε να ελπιζουμε για το μελλον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είμαι λλίον πρωτάρα ενει η αλήθκεια. Πού εννα μου πάει; Μετά που 2,3 5,6 φορές εννα τα καταφέρω.

   Διαγραφή
  2. εν είχα ιδέα για τον Flavor Flav, thnx man! ;)

   Διαγραφή
 5. Εν μακριά γμτ το Τσέρι να κατεβαίνω για σουβλάκια. όμορφη τζαι ζεστή συνέντευξη Ασπρο. Niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Όου εμ τζί! εσύ ήσουν;;;; :) ευχαριστούμε πολλά για τις απίθανες ερωτήσεις!

  Στην αρκή εγελάσαμε, μετά αναρωθκιούμασταν αν ο σήκρετ πίκος εν κανένας γνωστός μας γιατί οι πιο πολλές ήταν ποτζείνες που συζητούμεν συχνά μεταξύ μας τζαι στις παρέες μας (ειδικά τα issues μας με την κύπρο τζαι την κυπριακή νοοτροπία, τι μας φακκά δαμαί κτλ.)

  Τζαι πιο πολλά εκτιμούμε το ττίπ για το σουβλατζίδικο, που εννα τιμήσουμε οπωσδήποτε!!

  Υ.Γ: Ναι, έσσιε τζαι θετικά ο χαρακτήρας του Κυπραίου.. μαθαίνουμε το κάθε μέρα που διαβάζουμε τα μπλογκς σας!!

  Υ.Γ2: Πρασινάδα ξανα-θέκκιου for organising, πάντα διασκεδάζουμεν τα παιχνίδκια σου :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Σιαίρουμαι πολλά που επέτυχα τες ερωτήσεις κορούδες μου.
  Πάντως συμφωνούμε σε πολλά πράματα, τζαι το τελευταίο εν τούτο που λαλείς δαμέ στο Υ.Γ. ότι μέσω των μπλογκς βλέπεις τα καλά στο χαρακτήρα του κυπραίου. Φαίνεται ότι άμαν εν είμαστεν φέης του φέης ξηχάνουμεν τις υποκρισίες τζαι τα κόμπλεξ τζαι γινούμαστεν ο εαυτός μας, που τελικά μια χαρά χαρούλα ένει.

  Φιλούθκια πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ήταν απολαυστική η συνέντευξη, εν να τα πούμε στο σουβλιτσίδικο που μας επρότεινες, χωρίς τα άβατταρς μας τζαι χωρίς υποκρισίες όμως!:) (στην απάντηση 3 το εν ΘΑ έθελα, κάμε το εν ΝΑ έθελα. -έφυεν μου που κεκτημένη ταχύτητα τζι έπκιαν με το OCD τωρά που εν έτσι:p)

   xxxxxxx

   Διαγραφή