Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Άτε τωρά!!!

Ούφφφου πιον!!!  Δηλαδή ρε παιδίν μου να μεν ημπορεί το πλάσμαν να αγιάσει σιορ;

Αφού κάμνω υπεράνθρωπες προσπάθειες, η γέριμη!!  Τζαι τελευταίως είμαι τζαι πολλά φρόνιμη.  Ούτε ετσιμπούρισα πελλάρες, ούτε έφαα σιοκολατούες (ξέρετε τζείνες που φωνάζουν που μες το αρμαρούιν: "Ασπουλλούιν, πασιουρτούι, έεεελααααα!! περιμένουμεν σεεεεε!!!! είμαστειν γλυτζιές τζαι λαχταριστέεεεςςςς, έεεελαααα)! Ε! Εκατάφερα τζαι αντιστάθηκα τους.  Τζαι μαυρολαόνουμαι τζαι μες τες πισίνες που τα εφτά χαράματα για να καταλήσω λλίην κολωπεριφεριάτσα!!

Αλλά τα γέριμα τζαι τα σκοτεινά.  Τζαμαί που είμαι ... αχάπαρη τζαι χαλαρή, όι τζαι να μου φέρνουν ολόκληρο δίσκο με φρέσκα, ζεστά, λαχταριστά αλμηρούθκια που τον φούρνο που ένει στο ισόγειο, επειδή λαλεί, έτσι απλά, θέλουν να μας τζεράσουν.  Εν θέλουμε ρε κουμπάρε!!! Αν έθελα ήταν να έρτω να γοράσω. Εκάτσαν τα τζαι σε κοινήν θέαν πας τον πάγκο!  Δηλαδή εγώ τωρά που εκατουρήθηκα τζαι πρέπει να περάσω που τζαμαί τι εννα κάμω;  Άτε τζαι άντεξα παένοντας.  Στρεφόμενη εννα αντέξω;  Τζαι αν αρπάξω μιαν τυροπιτττούαν στα γλήορα, εννα μείνω στην μιάν;  Εν θα παώ ύστερα κάττου - κάττου να γεμώσω τες χούφτες μου;  Αφού ξέρω με!! ούφφφουυυυυ!!!!!

Τζαι στο κάτω - κάτω ρε κουμπάρε, αφού η φύση έκαμεν μας για να βουρούμε να γλυτώσουμε που τα θηρία τζαι να τρώμε αν τζαι όποτε βρίσκουμεν φαίν.  Τόσους φούρνους ποτζεί ποδά ενταμπου τους θέλουμεν;

Αν εζούσα στην εποχή των σπηλαίων, ήταν να κάμνω ευγένειες τζαι να μινείσκω τελευταία να φάω, ύστερα που τους κυνηγούς που θα μας εφέρναν το φαϊ, ύστερα που τα μωρά, ύστερα που τες φιλενάδες μου τζαι έτσι θα διατηρούσα σιλουέττα.  Θα ήμουν μια τακκάρα, με το σμιχτό μου του φριδούιν, με τα κοκκαλούθκια μες τα μαλλιά, με τα δερμάτινα μου τα συνολάκια ριγμένα με μαεστρία στο καλοσχηματισμένο μου το κωλαράκι! Θα ήμουν μια θεά! Όι τωρά, που εξεχύλωσα πόλα σέλα επειδή κάμνουν με ό,τι θέλουν ένας δίσκος αλμυρά.
 
Εν γίνεται, πρέπει να το τολμήσω γιατί εννα κατουρηθώ πάνω μου.  Here goes nothing!!!! Wish me luck!!!!
 
 

15 σχόλια:

  1. Χαχαχα πόσο σε νιώθω! Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός της δίαιτας που τα κεράσματα στο χώρο εργασίας! Εγώ τους δήλωσα να τα απομακρύνουν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εν εις την εταιρεία που εν κοντά στην αμερικάνικη πρεσβεία που δουλεύκεις; αν ναι, φάε, εν πολλά ωραία τα αλμυρά τους αφού!
    κατά τα άλλα, άμα θέλεις, μπορείς! δύναμη ρεεεεε!!!! να τους φαντάζεσαι ούλλους μυλλαρωτούς στην παραλία άμα φτάννεις εσύ να στυλλομμαθκιάζουν πάνω σου! μουάχαχαχαχαχα!!!!! (μπε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όι, εννεν σε τζείνην την εταιρεία που δουλεύκω. Αλλά τζαι εμάς ο φούρνος μας εν τζαι πάει πίσω!

      Αλλά αρέσκεις μου πολλά!!! Η συμβουλή σου εν πολλά καλή. Ατε πάω να αρκέψω ...φαντασίες!

      Διαγραφή
    2. Εγώ καλύτερα να μεν σας πω πίσα τρώω κάθε μέρα πάντως... :s

      Διαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχαχα

    μακρυά όσο γίνεται!Σκέψου πόσους γυρούς της πισίνας χρειάζεσαι για ένα τυροπιττάκι.

    Δυστυχώς ενέδωσα,κι αγόρασα μετά από τόσους μήνες,σπανακοτυροπιτάκια από το ελληνικό σούπερμαρκετ. Ευτυχώς δεν μου άρεσαν,τα τίμησε ο Μάρσαλ και ο Λάβης που δεν έχουν "τα καλά τα γόνίδια"! :))))))))))
    αλλά μια ζεστή τυρόπιττα τώρα μμμμμ...ό,τι πρέπει για το τσάι λάττε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα αστεία, άμαν συνειδητοποιήσεις πόσον αμαρτωλόν ένει ένα τυροπιττάκι μετανοιώνεις. Ως τωρά πάντως αντιστέκομαι!!! :)

      Διαγραφή
  4. έχω φάει ήδη τέσσερα :( πόψε φαί πιον και αν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε! μα αφού είπαμεν! Εσύ είσαι κολόνα τζαι εγώ τζαι άσπρον τζαι παχύ! Δικαιούσαι να φάεις ακόμα τέσσερα. Εγώ μόνο που τα σκέφτουμαι βάλλω βάρος!

      Διαγραφή
  5. Εμας εγιορτάζαν 2 τουτη την εβδομάδα τζαι δεν ενέδωσα ουτε σε ενα κερασμα! Άι φιλ βέρι πράουντ!! Αμαν μπορώ εγω η μέγα ληξισα, μπορεις και εσυ! Γιες γουι καν που λαλεί τζαι ο Ομπάμας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Yes we did Πρασιναδούα μου, yes we did!!! Εκατάφερά τα τελικά. Ούτε που εκόντεψα!!! Wehey!!!! Τζαι είμαι τζαι 1 κιλό κάτω τούτην τη βδομάδα. Ξανά wehey!!!!

      Διαγραφή
  6. Παίζεις με τον πόνο μου...διαιτεύω και εγώ σίγουρα ΔΕ θα έμενα στο 1. Σκέψου τι ωραία θα νιώθεις όταν πάεις για ψώνια και το νούμερο σου έχει αλλάξει προς τα κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ina μου, που εννα το καταφέρω τούτον το πράμαν, εννά κάτσω χαμέ μες το δοκιμαστήριο τζαι εννα κλαίω που τη χαρά μου.

      Διαγραφή
  7. χαχαχαχα!!!μανα μου καλη μου τι περνας!να πιαεις γιαουρτουθκια τζιαι αμαν εσσιει αλμυρα τζιαι γλυκα,να τρωεις εναν να ποστομονεσαι.μπορεις να παρεις τζιαι το γραφειο σου διπλα που τις τουαλετες.ατε καλη δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή