Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

το παρκάρισμα και το δίπλωμα του σεντουνιού.

Πέτε μου, να χαρείτε, εσείς που ξέρετε περίτου. 

Να παραθέσω όμως πρώτα τα γεγονότα: 

Έβαλα που λαλείτε πλυντήριο εχτές.  Άπλωσα τα, εμάζεψά τα τζαι ήρτεν τζαι η ώρα να διπλωθούν.  Είχα τζαι σεντόνια.  Είχα τζαι ποτζείνα τα πιο περίπλοκα (από πλευράς διπλώματος) σεντόνια, τζείνα με το λαστιχούι στις γωνιές, τα πουκατινά.  Ο λατρεμένος μου έτερος, πάντοτε πρόθυμος να βοηθήσει, επετάχτηκεν πάνω για να τα διπλώσουμε τζαι αυτομάτως εσυνηδειτοποίησε τι τον επερίμενε τζαι λαλεί μου "Ου παναγία μου, εν ποτζείνα τα παράξενα πάλε; Εν γίνεται να γοράζεις μόνο που τα άλλα, τα απλά;" 

Αφού ρε ετερούιν μου λατρεμένο, εξήγησα σου τόσες φορές. Έτο σιορ!

"Πιάνεις τη γωνιά του ενός λαστιχουθκιού, έτσι μπράβο, πιάνεις τζαι τη γωνιά του άλλου λαστιχουθκιού τζαι φουρκάζεις το ένα πάνω στο άλλο!!! Όι μάνα μου έτσι, φούρκαστα καλά!  Καλά λέμεν!  ούουου!!!  Βάστα τούντην τη μερκά, τζαι φέρμου τη δα τη δική σου!  Έτο, θωρείς; Τωρά εννα διπλώσουμεν δαμέ, εννα διπλώσουμεν τζαι τζιαμέ, τζαι βουαλά!!! Εδιπλώθην μιαν ομορφκιάν!!!  Εκατάλαβες;" 

Το ύφος του τζαι μόνον επιβεβαίωσε μου ότι εν εκατάλαβεν τίποτε, για ακόμα μιαν φορά.  Είσιεν ακριβώς το ύφος που έχω τζαι εγώ άμαν μου εξηγά για οικονομικά θέματα, για τραπεζικά θέματα τζαι ξέρω γιω κουέντες.

Και έρχομαι στο ερώτημα μου:
Πώς γίνετε, εσείς οι άντρες, που καταφέρνετε τόσα πράματα να μεν χωρεί ο νους σας πώς διπλώνεται ένα σεντονούδι.  Ο λατρεμένος μου έτερος για παράδειγμα, μπορεί να παρκάρει μιαν αυτοκινητάρα σε έναν τοπούι που όσο να τη χωρεί.  Τζαι φορτήγα να του δώσεις εννα τα καταφέρει.  Τζαι να διπλώσει έναν σεντονούι, δουλειά του νου λεπτού, να μεν το χωρεί ο νους του σιορ!!! 



Υ.Γ.  Πριν να αρχίσετε να μου λαλείτε ότι οι γεναίτζες εν τα καταφέρνουμεν στις μαστορκές μες το σπίτι, για να σας προλάβω σας ενημερώνω ότι τες παραπάνω μαστορκές εγώ τες κάμνω, (τζαι δεν είμαι η μόνη, ξέρω τζιάλλες).  Τζαι μεν μου πείτε ούτε για το παρκάρισμα επειδή ούτε τζαι τζαμέ υστερώ (τζαι πάλε δεν είμαι η μόνη).  Άτε ολάν, ασπάξιξι, να παραδεχτώ ότι υστερώ λλλίον στα προσπεράσματα, αλλά τούτον κάμνει με πιο πορσεκτικήν οδηγό, τζαι κατ' επέκταση κατά πολύ ανώτερη!!

Thank you please!! 

22 σχόλια:

  1. Παρακαλώ να παρουσιαστούν τεκμήρια που να αποδεικνύουν ότι τα σεντόνια με το λάστιχον έχουν γωνίες, επειδή δεν επιθυμώ να αρραβωνιαστώ με άρρεν.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμαρτία μου ξομολοημένη ούτε εγώ καταφέρνω το δίπλωμα σεντόνιων με λάστιχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βέβαια τζαι έχουν γωνίες οι οποίες όπως έχω αναφέρει πιο πάνω δύνανται να μετατραπού από απλές γωνίες λαστιχουδίων, φουρκαζόμενες γωνίες λαστιχουδίων, η μία επί της άλλης.

    Παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί τα διπλώνεις; έχω σου λύση (όχι δεν ήρθε ο Ινβικτους μέσα μου). βάλλεις πλυντήριο. μόλις στεγνώσουν τα απλώνεις. και δεν θέλουν δίπλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ να αποφεύγονται τέτοιες παρενθέσεις γιατί κυκλοφορούν και βρώμικα μυαλά ανάμεσά μας

      Διαγραφή
    2. lol


      mana pe mas je meta pou ta katevazeis pou to tellin ti ta kamneis

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμμμμ εγώ δυπλώνω τα όπωσ τ άλλα αφου εν μεσα στο ερμάρι τζαι εν πολλοφαίνουνται *shy* :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω διπλώνω τα ουλλα μόνη μου....με λάστιχο τζαι χωρις....Ατιμή ξενιτειά τζαι έλλειψη σιγκνιφικαντ αδε.....αλλα εμαθαμεν πολλά! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμ, αν έχει ειδικο τροπο εν το ξέρω, διπλώνα τα μόνη μου οπως νάναι, προσπαθω να τα κάμνω να φαίνουνται όμορφα διπλωμένα αλλά εν τα καταφέρνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tι εννοείς διπλώνεις τα? Εν τα κάμνεις πατσιαούρι τζιαι να τα σύρεις σε μια γωνία όπως όλος ο καλός κόσμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχάπαρη έξερα το, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκα. είσαι αδερφή ψυχή. παίζει να έχουμε τα πιο πατσιαούρκα σεντόνια στην μπλογκόσφαιρα, ούλλες κάθονται τζαι διπλώνουν τα μίσσιμου.

      Διαγραφή
  10. Εγω δεν αγοράζω ποτέ σεντόνια με λάστιχο γιατί δεν μπορώ να τα διπλώσω και πιάνουν πολύ χώρο στις ντουλάπες.
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατα την γνωμη μου τα πουκατοσεντονα εν θελουν τζιαι ιδιαιτερα καλο διπλωμα. Αφου αμαν τα βαλεις πανω στο κρεβατι ανοιουν τζιαι ισωνουν που μονα τους.

    Οσον για τις μαστορκες μεσα στο σπιτι, I am the μαστρος. Λαμπες-check, πριζες-check, βαψιμο/στοκαρισμα-check κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. People, people!! Νοιώθω τόσο μόνη!!! Μα κανένας σας σιορ να μεν συμμερίζεται τη θέση μου; Δηλαδή εν ο λατρεμένος έτερος που έσιει δίκιο τζαι όι εγώ;;!!!@!; Ου Γριστός!

    Εντα αλλό λλίον εννα μου πείτε ότι ούτε καν τα ευθυγραμμίζετε τα σεντόνια σας άμαν τα φυλάεται μέσα στο ερμάρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. sentonia me lastixo rule! eprepe nan je ta poupanina etsi
    treis ppalies strwnnountai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ να σε πω για το Παόκι να φρίξεις! Με βοηθά στις δουλειές αλλά μου κάνει τη ζωή ποδήλατο. Αυτά τα σεντόνια τι να λέμε τώρα, 100 φορές του τό 'πα 100 με έγραψε. Ασε τη μαγειρική! Α είναι και γκουρμεδιάρης θέλει να μπαίνει να αυτοσχεδιάζει στην κουζίνα! Μια φορά παλιά μου έφτιαξε φακή, αλλά όχι μια συμβατική συνταγή έβαλε και προσωπικό στοιχείο! Το παίνευε, το παίνευε στο τηλέφωνο πως έκανε μια φακή μούρλια, γυρνώ από τη δουλειά πεινασμένη στρώνω τραπέζι και έχει αρχίσει η σιελόρροια, τρώω μια κουταλιά, α λέω μπραβο πεντανόστιμη, και συνεχίζω λαιμαργα. Σ' αρεσε μου λέει, ξέρεις τι έβαλα μέσα? Τι ρωτάω η αφελής! Γάλα μου αποκρίνεται! Ανέβηκε ο οισοφάγος μου στον ουρανίσκο από την αηδία! Ήμουν και έγκυος δεν ήθελα πολύ να ταΐσω τα γατάκια! Μα και όταν μαγειρεύουν με τη λογική του μάστορα και της πατέντας το κάνουν! Από τότε μόνο ψωμί τον αφήνω να κάνει!!!
    Καλώς ανταμώσαμε! Πολύ γελώ με τις αφηγήσεις σου στα Κυπριακά! Μα το έχετε το τάλαντο έμφυτο εκεί στην Κύπρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μαγειρεύουν με τη δική τους λογική τζαι κάμνουν τη κουζίνα ανάστατη. Έχουν όμως και τα καλά τους. Σήμερα ας πούμεν, είχα ένα μικροπροβληματάκι με το αυτοκίνητο τζαι έσασεν μου το ο λατρεμένος.

      Καλώς σε βρήκα και εσένα. Θα τα λέμε συχνά.

      Διαγραφή
  15. για έλα απο μένα και σου έχω κάτι τις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή