Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τα μωρά μου.

Τα μωρά μου εν η ζωή μου ούλλη.  Εντάξει ενει τζαι ο "έτερος" μου η ζωή μου.  Τζείνος ένει πράγματι το έτερο μου ήμιση.  Η αδερφή ψυχή μου. 

Δαμέ όμως θέλω να μιλήσω για τα μωρά μου. Τις κοράκλες μου.  Εν τζαι μωρά πιον, εν κοπέλες.   Είμασταν μιτσιοί που τες εκάμαμεν.  Είμασταν πέρα μανισιοί μας, εν είχαμεν βοήθεια καθόλου.  Εδυσκολευτήκαμεν εν η αλήθκεια.  Αλλά επροσπαθήσαμεν να τους δώσουμε αρχές τζαι αγάπην.  Πολλήν αγάπην.  Είμαστε πάντα δίπλα τους να τες στηρίξουμεν σε ότι θέλουν να κάμουν.

Η αγάπη που τους έσιεις εν τζαι λλιανίσκει άμαν μεγαλώσουν.  Ούτε τζαι οι έννοιες σου.  Τζείνες σίουρα πολλυνίσκουν.  Τι κάμνεις όμως άμαν ξέρεις ότι αντί να κάτσει η κόρη σου να μιλήσει μαζί σου προτιμά να σου σερβίρει μια ψευκιά, για να ξυμπερτεύκει;  Τζαι με το φεύκει που το σπίτι για να ξεκινήσει νέα ζωή με το αγόρι της, συμπεριφέρεται σαννα τζαι εξήχασεν σε; Τι κάμνεις άμαν νοιώθεις ότι η άλλη σου η κόρη αντιμετωπίζει το σπίτι σαν το ξενοδοχείο, έρκεται μόνον για να σου αφήσει τα λερωμένα της, να πιάσει καθαρά ρούχα τζαι να ξαναεξαφανιστεί; 

Εν τούτα τα μωρά μου που ήταν ούλλον αγάπη, που επεριμέναν νάρτει η Κυριακή για να κάτσουμεν ούλλοι μαζί να κάμουμεν παρέα, να αστειέψουμεν, να πούμεν τα νέα μας;  Μεν με παρεξηγήσετε, εν τζαι θέλω να μεν ξηκολλούν που πάνω μου.  Θέλω τες να προχωρήσουν με τη ζωή τους, να ερωτευτούν, να κάμουν φιλίες, να ταξιδέψουν.  Ούτε τζαι έχω απαίτηση να μου δκούν αναφορά για ότι κάμνουν.  Αλλά όι τζαι να συμπεριφέρουνται σαννα τζαι εν έχουν γονιούς.  Τούτον πληγώνει πολλά.  Εδέχτηκα το όμως.  Εν τζαι μπρορώ να κάμω τζαι τίποτε άλλο.  Συνεχίζω μόνο να είμαι δαμέ αν με χρειαστούν τζαι ελπίζω φκούμεν αλόβυτοι που τούντη δύσκολη φάση.

Άτε, είπα τα τζαι έπνασα. 

5 σχόλια:

  1. Οι δικες μου εν μιτσιες ακόμα αλλά τουτα που γράφεις φοούμε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά σου εύχομαι να μεν αντιμετωπίσεις παρόμοιες καταστάσεις. Αλλά εν καλά να έσιεις υπόψη σου ότι, μεγαλώνοντας εννεν πιον τζειντα τρυφερά γλυτζιά κοριτσάκια που εν κάμνουν δίχα μας. Πιστεύκω ότι δοκιμάζουν τζαι τις αντοχές μας λλίον. Αλλά σίουρα εξαρτάται τζαι που τον χαρακτήρα του κάθε μωρού ως πού εννα το τραβήσει. Προς το παρών απόλαυσε τη φάση που είσαστε τωρά. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου πρόβατο...Αχ και βαχ!! Εγώ είμαι μια κόρη που έκαμνε κάστια της μάνας της... και τώρα με τα μωρά μου... είναι περίεργο να είσαι στην άλλη όχθη και να ζητάς εσύ, να εκλθπαρείς για αγκαλιές... εμένα είναι πολύ μικρούλικα ακόμα... αλλά πάλε... καταλάβω τι λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αχ και βαχ" εν λαλείς τίποτε! Πάντως εν αλήθκεια ότι καταλαβαίνουμε τους γονιούς μας, τζαι ειδικά σαν γυναίκες, τις μανάες μας, μόνον όταν γίνουμε τζαι εμείς μανούλες. Ελπίζω μόνον να αντέξω ως τότε.

    Ελπίζω να επανορθώνεις καθημερινά με την μανούλα σου, αφού λαλείς ότι έκαμες της τζαι εσύ τα κάστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγώ για πέραν της δεκαετίας ήμουν άχρηστη προς τη μάνα μου αλλά πουμέσα μου ελάτρευα την τζι εν εδιανοούμουν τη ζωή μου δίχα της, μάλιστα έθελα να αλλάξω συμπεριφορά αλλά εις μάτην.

    οπότε προσπάθα να μεν πληγώννεσαι γιατί μπορεί απλά οι κόρες σου ναν αμπάλατες σαν εμένα τζιαι πουμέσα τους να καταλαβαίνουν ότι εν λάθος που κάμνουν. Εγώ τουλάχιστον τούτο θα σκέφτουμαι τζιαι θα παρηορκούμαι ποννάρτει τζείνη η ώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή