Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Επανήλθα λοιπόν.

Επήα που λαλείτε στην Αγγλία τζαι εστράφηκα.  Μετά που 13 χρόνια που επαναπατριστήκαμε με τον λατρεμμένο, αποφασίσαμε να πάμε πίσω για λλίες μέρες επ' ευκαιρία ενός φιλικού γάμου.  Επεράσαμεν πόμπα.  Μετά που 26 χρόνια γάμου, εκαταφέραμεν τζαι μείς να κάμουμεν ένα ταξίδι τα δυο μας τζαι ήταν σίησιν.  Τελικά ταιρκάζουμεν, εννα τον κρατήσω, αποφάσισα το!  

Είδαμεν παλιούς φίλους, εχαρήκαν που μας είδαν, εχαρήκαμεν που τους είδαμεν, εθθυμηθήκαμεν τι παλλιότζαιρον κάμνει στην Αγγλία, αθθυμήθηκα πόσο μίζερη ένοιωθα τότε που έλειπα που τον τόπο μου τζαι τους δικούς μου, τζαι εξαναεκτιμήσαμεν την μικρή τζαι καταγαμημένη (με το μπαρδόν) Κύπρο μας τζαι τα καλά της.  Ναι έσιει τζαι καλά!

Κατά τα άλλα η δίαιτα ετέλειωσεν.  Εκατάφερα τζαι έχασα 30 κιλά τζαι είμαι σιεσμένη που τη χαρά μου.  Ανυπομονώ να μπει το καλοκαίρι τζαι να ανανεώσω την γκαρταρόμπα μου καταλλήλως.  Τωρά κάμνω σταθεροποίηση τζαι κάμνω την τζαι πολλά αυστηρά γιατί τρέμω να μεν τα ξαναβάλω.  Όσοι  έχετε πρόβλημα με το βάρος σας, είμαι σίουρη ότι ξέρετε για τί μιλώ.  Πόσον εύκολα βάλλεις τα τα ευλοημένα τα κιλά τζαι πόσο δύυυυσκολα τα χάνεις.

Επεθύμησα σας ρε φιλούθκια, είπα σας το;

Φιλούθκιααααα

22 σχόλια:

  1. μάσhιαλλα σου άσπρο μου (το παχύ έφυε προφανώς)!
    εγώ ξέρω ότι εν πρόκειται ποτε να φτάσω τα 20 που έχω στόχο, αλλά είπα ότι όσα κι αν χάσω (είμαι στα 7μιση, λολ) εν σίουρα καλύτερα από ότι ήμουν πριν. η κουβέντα ούλλη όντως είναι να μεν τα ξαναβάλεις. εν έφτασα ποτέ σε σημείο να κάμω σταθεροποίηση οπότε εν ξέρω καν πώς είναι, αλλά σκέφτομαι αν κουραστώ με τη δίαιτα να ζητήσω να κάμω λίγο καιρό σταθεροποίηση και ύστερα πάλε. τώρα να δούμε.

    εν ωραία τα ταξίδια ρε γμτ, λείπει μου πολλά κι εμένα, τζαι πάντα είμαι στο debate αν θα πάω κάπου που εξαναπήα ή σε νέο προορισμό, αφού εν τόσα τα όμορφα μέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεν αγχωθείς μόνο ότι πρέπει να χάσεις τα κιλά σου μάνι-μάνι. Ένει ένα λάθος που έκαμνα για πολλά χρόνια τζαι έκαμνα τα θάλασσα. Καλές επιτυχίες.

    Ναι τα ταξίδια ανανεώννουν σε ρε παιδί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάνα μου ασπρούδιν μου καλό μπράβο σου , έκαμες μεγάλον άθλο!Τζιαι μεις επεθυμήσαμε σε πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΩΩΩΩΩ βέλκαμ μπακ!!!! Ήντα καλά!!! 26 χρόνια γάμου και τον κρατάς α;;; Μπράβο να τα εκατοστήσετε. Τα ταξίθκια νομίζω βοηθούν πολλά!! Και μπράβο και για τη δίαιτα. Δηλαδή τωρά πρέπει να αλλάξεις όνομα. Να γίνεις άσπρο και παστό!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρά που επήραμεν ομπρός πέρκιμον κάμουμεν τζιάλλα ταξιδάκια. Εκαλάρεσεν μας. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε τζαι Hello kkori μιας τζαι ήρτες που το Λονδίνο :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ εshει καιρό που σε προσφωνω, άσπρο τζιαι παστό πάντως!
    Χαίρομαι που ανανεωθηκετε τζιαι επιτέλους εσιουρευτηκες τζιαι εν να κρατήσεις τον λατρεμένο σου. Τόσα χρόνια, ούτε για δεύτερο shιερι εν θα πουλιέται... χα χα
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρά που τον ετελειοποίησα εν θα πουλιέται; Εν γιάομαν που εννα τον κάμουν λαλώ σου! :ζ

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο. Εν το σκέφτηκα που τούτη την άποψη!!!

      Διαγραφή
  8. Καλώς την! Επεθυμήσαμεν σε. Συχγαρητήρια για....ούλλα! Άτε τζιαι εννα γίνεις μαύρο τζιαι λεπτό τωρά το καλοτζιαίριν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα αστεία. Τωρά που εννα μαυρίσω εννά πρέπει σίουρα να αλλάξω όνομα!

      Διαγραφή
  9. 30 Κιλά!!?? Οο. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αλλάξεις όνομα?

    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντιαρ φριεντ. Είπα σου τα που κοντά. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ στην αποφασιστικότητά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλεναδίτσα, νάσαι καλά. Ούτε τζαι εγώ εν ηξέρω πώς και έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο!!!!! ΑΘΛΟΣ όπως είπε και η Αμαδρυαδα! Πάντα τέτοια! Όσο αν θα τα καταφέρεις να κράτησεις τα κίλα σου, είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις! Έφτασες μέχρι εδώ και θα συνεχίσεις, είμαι σίγουρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή