Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Για τρίχες ο λόγος!

Κόντρα στη περιρρέουσα ατμόσφαιρα των εκλογών και σε όσους προσπαθούν με διάφορους τρόπους να μας πείσουν ότι ο σωτήρας της Κύπρου έφτασε με τη μια ή την άλλη μορφή, εγώ σήμερα θα σας μιλήσω για τρίχες.
 
Σύρτε, το λοιπόν, κοντά κορούδες (αλλά και αγόρια, γιατί όχι) επειδή έχω να σας δώσω μια συμβουλή που μπορεί να μεν αλλάξει τη ζωή σας, μπορεί να μεν μας φκάλει που τα σκατά που μας εβουττήσαν, εννα σας βοηθήσει όμως να αποκτήσετε μαλιά τζαι μουτρούδιν μεταξένια. 
 
Θα πιάσετε ένα κουππούιν τζαι θα νεκατώσετε μέσα 1 μέρος μέλι τζαι 1/2 μέρος ελιόλαδο.  Εγώ βάλλω 1 φετζάνι μέλι τζαι μισό φετζάνιν ελιόλαδο, νεκατώννω το καλά καλά, χρησιμοποιώ ενταμπο να χρησιμοποιήσω τζαι το υπόλοιπο φυλάω το για άλλη φορά.  Βοηθά αν το βάλετε για λλία δευτερόλεπτα μές το φούρνο μικροκυμάτων για να γίνει λλίο χλύαρούδι.  Πασαλείψετε τα μαλλιά σας (εννεν ανάγκη να τα βρέξετε πρώτα).  Αν νοιώθετε πολλά τολμηροί πασαλείψετε τζαι τα μούτρα σας.  Τυλήξετε τη κκελέ σας με καπελλούι του μπάνιου, με ττόρον, με πετσέττα, με ότι έσιετε πρόχειρον τέλος πάντων, τζαι αφήστε το όσον το αντέξετε (που 15 λεπτά μέχρι τζαι κάμποσες ώρες).
 
'Υστερα εμπάτε μες το μπάνιο τζαι λούσετε τα μαλλιά σας καλά - καλά να φύει η λαδίλλα τζαι το κολλίτσιασμαν τζαι εννα με θυμηθείτε.  Τα μαλλιά σας εννα γυαλλίζουν τζαι εννα γίνουν μαλακά όπως του μωρού.  Το ίδιο τζαι η μουτσούνα σας αν την επερηποιηθήκετε τζαι τζείνην. Εμένα πάντως το χνούδι μου γίνεται αγνώριστον.  Επειδή, εν αθθυμούμαι αν σας το εξαναήπα, αλλά θκυο τρίσιες που έχω, έχουν μου τζαι άποψην, πώς σου φαίνεσται!!  Πότε πετάσσουνται ποδά πότε ποτζεί, πότε εν ίσια, πότε κάμνουν καραολούθκια όπου τους δόξει, άστα χέστα.  Άμαν κάμω όμως τούντην μάσκαν αποχτώ ένα μαλλούδιν συγυρισμένον, μαλακόν τζαι με μιαν υποψίαν όγκου.
 
Πασαλειφτείτε λοιπόν αδέρφκια, πασαλειφτείτε γιατί χανούμαστειν.  Μπορεί η οικονομία μας να έππεσεν στα τάρταρα, αλλά το μαλλί μας μπορούμεν να το κρατήσουμεν στο ύψος του.
 
 
 
 
 
 

34 σχόλια:

  1. χαχαχαχχαχα

    Μια χαρα σε βρισκω Παχυ μου! Αυτο πρεπει να ειναι το πνευμα που να μας διεπει: γραψετε τους στα παλαιοτερα των υποδηματων σας! Μπορειτε!

    Εν να τη δοκιμασω τουτην την μασκα. Αν εν για το προσωπο μπορεις να βαλεις τζαι κανελα αλεσμενη. Φελα πολλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως εν αλήθκεια της. Το έκανε πρόσφατα και χωρίς να το ξέρω, της είπα "είναι ωραία τα μαλλιά σου σήμερα". Και μετά μου αποκαλύπτει: Έκαμα τη μάσκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άτε πάνω στην φάτσα μας απλώνεται το μέλι με το λάδι, πάνω στα μαλλιά πώς θα απλωθεί αφού κολλιτσιάζει τζιαι μάλιστα με στεγνά μαλλιά?
    Επίσης κάμνει για λιπαρά δέρματα, για μαλλιά που λαδώνουν εύκολα? Βάλλεις την μάσκα και στο δέρμα της τζιεφαλής ή μόνο στις τρίχες? :)
    Πππεε πολλές ερωτήσεις!! :)))
    Αλλά εν ξέρεις, πε μου διότι αρέσκει μου πολλά να ανακατώνουμαι με τρίχες!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλώνει μιαν ομορκιάν τζαι πας τη φάτσαν τζαι πας τα μαλλιά. Αφού έσιει τζαι ελιόλαδο μέσα. Κάμνει τζαι για λιπαρά μαλιά, εμέναν ένει πάρα πολλά λιπαρά. Τζαι κάμνει τζαι για τη ρίζα τζαι για μέχρι την άκρη της τρίχας, επειδή έσιει θρεπτικά συστατικά μέσα.

      Άλλην ερώτηση τωρά που εβράσαμεν;

      Διαγραφή
    2. Βασικά νομίζω εκάλυψες με αλλά μετά που διάβασα το σχόλιο της μάνας επροβληματίστηκα ξανά! :)

      Διαγραφή
  4. εγώ βάζω αμυγδαλέλαιο!! ψάξε το!
    θαυματουργό! τόσο για τα μαλλιά, όσο και για το πρόσωπο!
    απλώνω στα μαλλιά μου λίγο (όχι στις ρίζες για να μην λαδώσουν) και τα τυλίγω με πετσέτα και το αφήνω για λίγη ώρα και μετά λούζομαι καλά. Τα μαλλια μου μετά είναι σούπερ γυαλιστά και μαλακά και μάλιστα αν το κάνεις για λίγο καιρό σιγα σιγά τα μαλλιά δυναμώνουν και αυξάνονται και μακραίνουν! true story!
    όσο για το πρόσωπο βάζω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ κάτω από τα μάτια και κάνω ελαφρύ μασαζ και έχω να σου πω ότι έχουν εξαφανιστεί οι ρυτιδούλες γύρω από τα μάτια και νομίζω έχουν εξασθενίσει και οι μαύροι κύκλοι! true story!
    μαλιστα διάβασα ότι αν το βάζεις και στις βλεφαρίδες τις κάνει πιο δυνατες και πυκνες και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως λοσιόν ντεμακιγιαζ αν και δεν το χω δοκιμάσει..
    θαυματουργό I tell you!! στο προτείνω ανεπυφύλακτα!
    θα δοκιμάσω και το δικό σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετικά ενδιφέρον!!! Εξαφανίζει μέχρι και ρυτιδούλες!!!!! Το βρίσκω εύκολα στις υπεραγορές, ή πρέπει να γυρευτώ σε φαρμακεία;

      Διαγραφή
    2. εγώ το αγόρασα απο κατάστημα με αιθέρια έλαια και τέτοια, αλλά φαντάζομαι θα το βρεις και σε φαρμακεια.. αν και στα φαρμακεία θα είναι υπο τη μορφή κάποιας μάρκας..
      αλλά ναι με τις ρυτιδούλες και τα σημάδια (ραγάδες, σημαδια απο ακμή, εκζεμα) κάνει θάυματα!

      Διαγραφή
  5. Εδόκιμασα τη μάσκα που λαλείς. επίσης τη δοκίμασα τζαι με αυκό. επίσης τη δοκίμασα με λάδι αβοκάντο, με λάδι από κόκκους σταφυλιού, με μέλι βιολογικό γενικά έβαλα ό,τι έχουν μέσα τα ερμαρούθκια μου. το μόνο που πέτυχα να τρέχουν τα λαθκαι τζαι τα μέλια που πάνω μου. Καθόλου ωραίο θέαμα. σαν τη μάσκα της Kerastase για ξηρά μαλλιά εν έσσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυκόν εδοκίμασα την τζαι εγώ αλλά εν την προτιμώ γιατί βρωμεί. Περίεργο να μεν σου κάμνει. Άμπα τζαι έβαλες παραπάνω λάδι; Εν πολλά ξηρά τα μαλλιά σου; Φυσικά μεν περιμένεις να είσαι έναν χάρμαν οφθαλμών κατά τη διάρκεια της εφαρμογής της μάσκας! Το "θαύμαν" θα επιτευχθεί μετά.

      Διαγραφή
  6. Νομιζω εκει μεσα εχαθηκεν η μουμια του Χεοψ, το παγοβουνο του Τιτανικου και η Amelia Earhart σαν επετουσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τύπος ή τύπισσα στην φωτογραφία?? Θέλω τζαι εγώ άφρο!!! Για την μάσκα δεν μπορώ να πω κάτι, αλλά θα την εισηγηθώ στο αφεντικό μου που τον έχει φάει το άγχος και έχει πατώσει στις άσπρες τρίχες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έλεγα ότι στη φωτογραφία έχουμε να κάμουμε με τύπο. Ό,τι τζαι νάναι πάντως κερδά. Εισηγήθου τη μάσκα στον μάστρο σου, αλλά εν τζαι να μαυρίσει τες άσπρες του, αλλά θα του τες κάμει κουκκούλιν.

      Διαγραφή
  8. Δοκίμασε την συνταγή λίγες φορές και πες μου για τα αποτελέσματα. Δεν θέλω να χάσω τις λίγες λιπαρές μου τρίχες. Οσο για το αμυγδαλέλαιο έχει δικιο η Vanilla, ΄κάνει για όλα.
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, την έχω ήδη κάνει τη μάσκα πολλές φορές. Εμένα πάντως οι λίγες λιπαρές μου τρίχες την έχουν ερωτευτεί. Όσο για το αμυγδαλέλαιο θα το δοκιμάσω σίγουρα. ΧΧΧΧ

      Διαγραφή
  9. kori sioura douleukei;;;;;akouetai foitsiariki re asproulli! oi na pasaleiftw jai na men fan oi mougies!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!!! Για καλό τζαι για κακόν έσιε πρόχειρον τζαι κανένα αροξολ!!!

      Άκου εννα την φαν οι μούγιες!!! Με οι μούγιες εννα σε φάσειν με τίποτε σιορ! Προχώρα με τόλμη τζαι θάρρος τζαι μεν φοάσαι τίποτε!

      Διαγραφή
  10. Thanks!ελαλούσαν μου για το δαφνέλαιο τελευταίως αλλά αλόπως εν να το δοκιμάσω τζιαι τούτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένει εύκολη μάσκα επειδή ούλλοι έχουμεν σπίτι μας μέλι τζαι ελιόλαδο.

      Διαγραφή
  11. Άμαν εν φεύκει το κολλίτσιασμαν ήνναμπου κάμνουμεν είπαμεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εν φεύκει το κολλίτσιασμαν τότε θα αποκτήσουμεν ωραιότατα κολλιτσιασμένα μαλλιά όπως τον παρέα της φωτογραφίας, τζαι θα έχουμεν τζαι παρέα τες μούγιες στις οποίες αναφέρθηκεν η φίλτατη Ντάκερ!

      Διαγραφή
  13. Εν καλά που λαλεί το ασπρούδιν. Τούτη τη μάσκα με διάφορες παραλαγές μαζί με το μέλι τζαι το λάδι, που εν σταθερά, κάμνω την που πάντα. Που τον καιρό που μου την έμαθε η γιαγιά μου που ήταν μαστόρισσα στα μαντζούνια. Εν καταπλιχχχχχχτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχαν δίκαιον οι παλλιές που ελαλούσαν ότι να με βάλλεις μάσκες που έχουν υλικά που εν τρώουνται.

      Διαγραφή
  14. ξέρεις ότι η φωτό που έβαλες εν που κάποιον διαβόητο δολοφόνο? εδιάβαζα προχτές έναν άρθρο τζι είχαν τη φάτσα του
    εν θυμούμαι ποιος ένι όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ου παναγία μου!!! μεν μου πεις!!! γιαυτό πελλοδείχνει! αππόλλοτζις πίπολ! :ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή