Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Medium!

Σήμερα, για πρώτη φορά μετά από πολλάαααα πολλάααααα χρόνια, εγόρασα την πρώτη μου μπλούζα σε μέγεθος .... ταραταματατααααααμμμμμ!!!!!! MEDIUM!!!  Ναι πολυαγαπημένοι μου συνμπλόκερς.  Η πλάκα ένει ότι επήρα το Large στο δοκιμαστήριο τζαι ήλπιζα πέρκιμον τζαι μπει μου.  Τζαι έμπλεα μέσα, ήταν τεράστιο πάνω μου!!! Εν 24 κιλά τούτα στο κάτω κάτω.  Εν το επίστευκα, τζαι εν έξερα τι να κάμω που τη χαρά μου.  Ευτυχώς επήα με 3 φίλες μου οι οποίες εμοιράστηκαν τον ενθουσιασμό μου.  Έκαμα ένα μικρόν, συγκρατημένον πανηγυρισμόν, καθ'ότι είμαι μια Κυρρρρία, και δεν μπορούσα να αρκέψω να ππηδώ ίσια πάνω μες τον κόσμο. Αλλά μετά που εμείναμεν μόνες μας με την Κολονούδα μου, έκαμα της τον χορό της επιτυχίας, που στη δική μου περίπτωση είναι γρήγορα τρισχαριτωμένα(!!???) πηδηματάκια επιτόπου με τις ανάλογες κινήσεις των χεριών! Άλλο να σας το λέω άλλο να το βλέπετε.   Η Κολονούδα, για κάποιον λόγον, αλλο λλίον να κατουρήσει πάνω της που τα γέλια, αλλά εγώ απόλαυσαν τον!

Το ππόιντ που θέλω να κάμω ποιον ένει όμως;  Πόσο δύσκολο ένει ρε παιδί μου να αλλάξει η εικόνα που είχα για τόσα χρόνια για τον εαυτό μου μέσα στο φτωχό μου αυτό μυαλουδάκι τζαι να το πάρω επιτέλους απόφαση ότι μπορώ πλέον να δοκιμάζω και ίσως, άκουσον άκουσον, ακόμα τζαι να αγοράσω τζαι να φορήσω φυσιολογικά ρούχα!  Ποτούτα που τα εθώρουν που μακριά τζαι έξερα ότι εν ήταν για μένα.  Εν το περίμενα ναναι τόσο δύσκολο να κάμω το μυαλό μου reprogrammed ρε παιδί μου.  Αλλά πού εννα μου πάει σιορ!  Το δύσκολον έκαμα το.  Εννα το καταφέρω τζαι τούτο.  Αλλο 5-6 κιλούθκια να χάσω τζαι μετά θα αμολυθώ στα καταστήματα.  Τζαι τζαμέ να δεις ξεφάντωμαν. 

Αν μες τα ξεπουλήματα του Ιανουαρίου δείτε μιαν πελλήν να χορεύκει όπου φτάσει, όπως τον βάτραχον μες το μπλέντερ, εγώ εννα είμαι.  Το ασπρούδιν σας και όχι τόσον παχουλούδιν ένη μόρ!  Ελάτε μιλήστε μου να γνωριστούμεν τζαι τζόην τον χαρούμενον χορό μου.