Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΩΠΠΠΑΑΑΑ!!!!

Η ατμόσφαιρα στη δουλειά μου ένει φαντάζομαι όπως στες παραπάνω δουλειές. Μικροαπαρεξηγήσεις υπάρχουν τζαι διαχειρίζεται τες ο καθένας κατά που κόψει ο νους του. Προσωπικά πάω τους ούλλους ρε παιδί μου, κάποιους παραπάνω τζαι κάποιους πιο λλίον, αλλά βλέπω κάτι καλό σε ούλλους τους. Ακόμα τζαι μια συνάδελφος που πάντα εφάκκαν μου πας τα τζέρατα, τελευταίως λόγω κάποιων καταστάσεων αναγκάστηκεν να συνειδητοποιήσει ότι τελικά εν βαστά τον Θεό που τα ποτέθκεια, έκατσεν την μάππαν νάκκον χαμέ τζαι ως εκ τούτου ανέχουμαι την λίον παραπάνω που πριν.
 
Πριν λλίες μέρες, που λαλείτε, επραγματοποιήσαμεν μιαν έξοδο ούλλοι οι συνάδελφοι για να αποχαιρετίσουμεν μιαν συνάδελφο που εννα μας φύει. Η συγκεκριμένη συνάδελφος εκατάφερεν να μεν δημιουργήσει αντιπάθειες τζαι έτσι ετιμήσαμεν την σχεδόν ούλλοι. Ελείπαν μόνον 2.  Επήαμεν σε μιαν ταβέρνα με μουσική. Πρέπει να σας πω ότι σπανίως κάμνουμε έτσι εξόδους στη δουλειά μου.  Λλίες φορές που επροσπαθήσαμεν να το επιχειρήσαμεν, εν τα καταφέραμεν να συντονιστούμεν. Τζείνην την νύχτα πάντως, πιστεύκω ότι ούλλοι επερασαν ωραία, ήταν πολλά ωραία η ατμόσφαιρα.    Προσωπικά, το πόσον το εδιασκέδασα, εν περιγράφεται.  Ένοιωσα ότι ήμουν περιτριγυρισμένη που φίλους ένοιωθα χαλαρή τζαι άνετη, τζαι έδωκα του χορού τζι άψεν.  Ήμουν η πελλή με το ντέφιν. Πάντως έν ηξέρω τι θέαμαν επαρουσίαζα τζείνην την νύχτα, αλλά στες παραπάνω φωτογραφίες είμαι πρώτη φάτσα, μες την πελλάρα, εξευτελίστηκα εντελώς. Τζαι οι παραπάνω συνάδελφοι, που τζείνη τη νύχτα τζαι δα αντιμετωπίζουν με, με ένα αμιδρό χαμογελάκι άμαν καρτσιλατιστούμεν :ζ! Έσιει που τζείνην την μέρα που εκώλλησεν στον νου μου τούτον το τραγούδιν.
  
Τελικά, εν η ιδεά μου, όξα άμαν βρεθείς με γνωστούς (σε τούτην την περίπτωση συνάδελφους) σε μιαν χαλαρή ατμόσφαιρα, με καλή ανεβαστικήν μουσικήν τζαι λλίον κρασούδι, παραμερίζουνται οι μικροδιαφορές τζαι έρκεται ο ένας λλίον πιο κοντά με τον άλλον;  Αν έν έτσι να το κάμνουμεν πιο συχνά ρε κοπέλια.
 
Όξα είμαι εγώ τέλεια χαζόν αρνί χαρά γεμάτον; Εσείς ενταμπουλαλείτε;
 
 

9 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Οταν δούλευα, βγαίναμε πολύ τακτικά οι συνάδελφοι σε ταβέρνες και τρώγαμε πιναμε και χορεύαμε. Το κλίμα ήταν αρκετά καλό αν και είμαστε πάρα πολλοί οι εργαζόμενοι εκεί.
    Αλλά συνήθως βγαίναμε συνάδελφοι απο το ίδιο τμήμα.
    Τα θυμάμαι και μου λείπουν πολύ αυτές οι έξοδοι.
    Να χαρείς αυτές τις συναντήσεις και να τις κάνετε συχνά.
    καλό βράδυ φίλη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πε μου, προκαλείς με; Ειδικά με την τελευταία πρόταση της πρώτης παραγράφουν, ε ναι κυρία μου είσαι αρνί. ;)

    Σε οοοοοοοολα τα υπόλοιπα, με έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι κόρη, τζαι αρνί τζαι άσπρο τζαι παχύ!!!! Χαίρομαι που συμφωνούμεν τουλάχιστον σε όοοοοοοολα τα υπόλοιπα. Πότε να το ξανακάμουμεν;

      Διαγραφή
  3. Με καλοπροαίρετους ανθρώπους ναι,γίνονται οι γνωστοί, "παρέες".
    Αλλά δεν είναι όλοι έτσι,και παρ΄όλο που ψάχνουμε πρωτίστως το καλό στους άλλους,ασφαλές είναι να έχουμε υπόψη μας πως ό,τι κάνουμε,μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι εναντίον μας. Ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον.
    Είναι ωραία όμως να γίνονται οι γνωστοί,παρέες,και οι παρέες,φίλοι. :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τούτα που λαλείς, να είμαστε τζαι λλίον επιφυλακτικοί, έχω τα υπόψην μου, αλλά στην πορεία ξεχνιέμαι τζαι αρχίζω τζαι βλέπω τα καλά στους άλλους, ώσπου να μου αποδείξουν το αντίθετο.

      Είμαι όμως τζαι πελλοϊδιότροπη άμαν ο άλλος μου φταίξει. Μιαν σχιζοφρενοκατάσταση έχω την τζαι εγώ.

      Διαγραφή
  4. stin douleia mou douleuoume 60 anthrwpoi :)
    den mporeis na fantasteis sfaksimo pou ppeftei re pouppa mou!
    alla na sou pw kati;
    ta kalittera glentia en mazi tous pou ta ekama !
    en kserw giati...apla merikes fores, mesto agxos, meston paniko na prolaveis ksexnas ta simantika.
    oti diladi eimaste oloi sta idia, polemoume na epiviwsoume jai den exoume apla tipote na moirasoume..
    jai otan to katalavainoume touto, eimaste jai polla OPA!!!!
    filia sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι σκέφτουμαι τζαι εγώ. Εν τζαι έχουμε τζαι τίποτε να μοιράσουμεν στο τέλος της ημέρας. Άμαν δεις τζαι τον άλλον την ώρα που εννα χαλαρώσει εκτός δουλειάς, εννα τον δεις με άλλο μάτι, πιο φιλικό. Φιλούθκια ΧΧΧΧΧΧΧ

      Διαγραφή
  5. Εν όμορφο να συντονιζεσαι με τους συνάδελφους και εκτος περιβάλλοντος εργασίας. Τουλάχιστον που δικές μου εμπειρίες, βλέπεις μια πιο ανάλαφρη όψη τους, δεν υπάρχει εκείνη η ένταση του γραφείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι. Νομίζω μες τα 50 τόσα νομοσχέδια που μάχουντε να ψηφίσουν στη βουλή τούτες τες μέρες, πρέπει να συμπεριλάβουν τζαι ένα που να κάμνει υποχρεωτικές τις διασκεδάσεις συναδέλφων κάθε λλίες εφτομάδες. Μπορεί να βοηθήσει τζαι την οικονομία του τόπου. Όι; Τι εννοείς εν πελλάρες που λαλώ πάλε!

      Διαγραφή